Skip to main content

Over Botbijl & Van der Meer Administratie- en Belastingadviseurs

Botbijl & Van der Meer Administratie- en Belastingadviseurs is opgericht door Marco Botbijl RB. Na zo`n 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst bij een accountantskantoor is hij voor zichzelf begonnen. Hij heeft opleidingen gevolgd om zijn expertise te vergroten. Hij behaalde onder andere het diploma Assistent Belastingconsulent, het diploma Belastingconsulent en het diploma Register Belastingadviseur.

Sinds 2005 is hij gecertificeerd Register Belastingadviseur en aangesloten als lid van het Register van Belastingadviseurs (RB). Om deze certificering te behouden dient er te worden deelgenomen aan de Permanente Educatie; voor u een garantie dat onze kennis altijd up-to-date is. 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 2013 heeft Ron van der Meer BBA RBc het team versterkt en is de eenmanszaak opgegaan in de vennootschap onder firma Botbijl & Van der Meer Administratie- en Belastingadviseurs. Ron van der Meer haalde het diploma HBO MER (Management Economie en Recht) en is sinds 2016 gecertificeerd Register Belastingconsulent en aangesloten als lid van het Register van Belastingadviseurs (RB).

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op alle facetten van ons vakgebied kunnen wij met ons uitgebreide netwerk eigenlijk elke branche bedienen van adviezen. Op deze manier kunnen wij u als cliënt zo goed mogelijk van dienst zijn.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen over uw administratie of belasting? Of heeft u fiscale en financiële advies nodig? Neem dan contact met ons op.