botbijlvdmeerlogo

Over Administratie en Belastingadvieskantoor
Botbijl & Van der Meer

Administratie en Belastingadvieskantoor Botbijl is opgericht door Marco Botbijl RB. Na zo`n 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in loondienst bij een accountantskantoor is hij voor zichzelf begonnen. Hij heeft opleidingen gevolgd om zijn expertise te vergroten. Hij behaalde onder andere het diploma Assistent Belastingconsulent, het diploma Belastingconsulent en het diploma Register Belastingadviseur.

Sinds 2005 is hij gecertificeerd Register Belastingadviseur en aangesloten als lid van het Register van Belastingadviseurs (RB). Om deze certificering te behouden dient er te worden deelgenomen aan de Permanente Educatie; voor u een garantie dat onze kennis altijd up-to-date is. 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 2013 heeft Ron van der Meer het team versterkt en is de eenmanszaak opgegaan in de vennootschap onder firma Adm. en Belastingadvieskantoor Botbijl & Van der Meer. Ron van der Meer haalde het diploma HBO MER (Management Economie en Recht) en is sinds 2016 gecertificeerd Register Belastingconsulent en aangesloten als lid van het Register van Belastingadviseurs (RB). 

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op alle facetten van ons vakgebied kunnen wij met ons uitgebreide netwerk eigenlijk elke branche bedienen van adviezen. Op deze manier kunnen wij u als cliënt zo goed mogelijk van dienst zijn.

Laatste Nieuws

Mag u facturen digitaliseren?
dinsdag 06 juli 2021
De Belastingdienst heeft onlangs op zijn forum antwoord gegeven op de vraag of facturen gedigitaliseerd mogen worden. Wat moet u weten? Conform de... Lees verder...

 

 

LogoRB Vlak Erkend RB Kantoor RGB